Bisek Bisek Crispy Bilis Halia Membantu Ibu Berpantang

Written by
|

 

Berpantang Semudah 123 dengan Crispy Bilis Halia

Kami dari Zilzar Life mempunyai berita gembira untuk golongan ibu-ibu di luar sana tetapi, sebelum itu, izinkan kami mengucapkan tahniah kepada wanita yang telah selamat melahirkan cahaya mata mereka.

Kehadiran cahaya mata adalah anugerah terindah dan setiap ibu bapa sanggup berkorban apa sahaja untuk membahagiakan cinta hati mereka.

via GIPHY

Semoga anak-anak yang dilahirkan menjadi anak yang soleh dan solehah serta sentiasa mendoakan ibu bapa di dunia dan di akhirat.

 

Sudah panjang berceloteh, terlupa pula hendak menyampaikan berita gembira tersebut. Anda semua tahu tak Bisek-Bisek ada menawarkan produknya yang bernama crispy bilis halia?

Seperti yang kita sedia maklum, ibu selepas bersalin kerap mengalami sejuk-sejuk badan, jadi memang elok amalkan makanan yang mempunyai halia sebab ia membantu memanas dan menyegarkan badan.

 

Zilzar Life hendak memberitahu anda semua bahawa crispy bilis halia ni memang sesuai sangat di makan.

Kenapa sesuai? Kerana crispy bilis halia ini memang sedia dimakan, jadi ia membantu ibu berpantang di luar sana supaya tidak bersusah payah mengeluarkan tenaga untuk memasak.

Paling penting sekali, crispy bilis halia ini 100 peratus tiada bahan pengawet. Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti dan berkhasiat.

Jangan tunggu lagi, dapatkan sekarang crispy bilis halia daripada Bisek Bisek yang bukan sahaja menyihatkan malah membantu ibu berpantang. Pembelian boleh dibuat secara ‘online’ di bazaarKITA melalui aplikasi mudah alih THiJARI yang dibawakan oleh Zilzar Life.

 

 

THiJARI merupakan aplikasi rasmi Lembaga Tabung Haji, Malaysia. Muat turun sekarang secara percuma di Google Play atau App Store untuk menikmati pengalaman menarik membeli-belah di produk halal dan jenama lokal secara ‘online’.

 

Gambar dari: Bisek Bisek

Skip to toolbar