Percutian Musim Sejuk ‘Snow Walk’ Beri Keseronokan Untuk Anak-Anak

Written by
|

via GIPHY

Cuti sekolah bagaikan tidak menarik bagi kanak-kanak jika ibu bapa tidak mempunyai apa-apa perancangan untuk mereka. Anak-anak pastinya ingin menghabiskan masa cuti mereka ini bersama seisi keluarga dan bukanlah berada di rumah sepanjang masa.

via GIPHY

Inilah masanya untuk ibu bapa mengeratkan lagi hubungan dengan anak-anak mereka. Bagi ibu bapa yang bekerja, tolak ketepi dahulu kerja yang berlambak itu, bincang dengan suami tentang perancangan dan tempat menarik untuk menceriakan anak mereka.

via GIPHY

Sempena cuti sekolah ini, jika ibu-bapa masih buntu, tidak tahu manakah tempat yang hendak dituju. Apa kata ke ‘Snow Walk’ i-City, di Shah Alam.

Menariknya, ‘Snow Walk’ ini akan memberi pengalaman sebenar kepada anak-anak yang ingin merasai sendiri pengalaman berada dalam kawasan iklim sejuk seperti cerita kartun Disney seperti Frozen iaitu pada suhu negatif 5 celsius.

via GIPHY

Seperti biasa, sepanjang bulan Disember ini merupakan cuti persekolahan dan juga musim tengkujuh di beberapa lokasi di Malaysia. Aktiviti percutian yang melibatkan ke pantai perlu di elakkan serta merta supaya kecelakaan dapat dielakkan.

Dalam pada itu, untuk tampil yakin dan menarik. gayakan si comel anda dengan pakaian jenama Eunoia Kids. Di Eunoia Kids, pelbagai pakaian di tawarkan dengan warna yang menarik dan amat selesa digayakan. Justeru itu, melaramkan  anak anda dengan pelbagai pakaian jenama Eunoia Kids yang terkini.

 

 

Skip to toolbar