Resipi Mudah ‘One Pot Pasta’ Menggunakan Sudee Sahaja!

Written by
|

Tiada yang lebih indah untuk menambat hati kesayangan melainkan dengan menyediakan masakan kegemaran mereka walaupun tidak dapat menjamah bersama atas kesibukan bekerja demi mencari sesuap nasi untuk keluarga.

 

via GIPHY

 

Ikut hati memang teringin hendak makan bersama tetapi masa selalu saja tidak mengizinkan. Balik kerja pun dah lewat malam pula kan.

 

via GIPHY

 

Namun, kini tidak lagi. Dengan perencah lengkap masakan jenama Sudee, wanita bekerja mahupun suri rumah kini boleh menjimatkan masa dan pada masa yang sama memudahkan proses memasak makanan untuk seisi keluarga ketika berada di dapur.

 

Dengan menggunakan perencah Sudee, kaedahnya hampir sama seperti ‘one pot pasta’ dan disebabkan itu ia menjadi pilihan ibu-ibu di luar sana.

 

Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang pelbagai perencah yang terdiri daripada 14 jenis makanan popular tempatan seperti:

 

via GIPHY

 

 1. Perencah Sup
 2. Masak Merah
 3. Masak Kurma
 4. Kari Laksa
 5. Kari Daging
 6. Kari Ikan
 7. Masak Kicap
 8. Masak Lemak Cili Api
 9. Rendang Daging
 10. Padprik
 11. Sambal Tumis
 12. Sup Berempah
 13. Tomyam
 14. Asam Pedas
 15. Asam Laksa

 

 

Jimat masa, jimat wang, jimat tenaga. Dalam bahasa mudah, dengan Sudee mesti jadi.

 

 

Bagi pelanggan dan pembaca yang berminat mahu mencuba dan merasai sendiri kesedapan dan kelazatan perencah lengkap jenama Sudee ini, anda boleh membeli sekarang secara ‘online’ di bazaarKITA melalui aplikasi mudah alih THiJARI yang dibawakan oleh Zilzar Life.

THiJARI merupakan aplikasi rasmi Lembaga Tabung Haji, Malaysia. Muat turun sekarang secara percuma di Google Play atau App Store untuk menikmati pengalaman menarik membeli-belah produk halal dan jenama lokal secara ‘online’.

 

 

Skip to toolbar