Tambat Hati Suami Dengan Rangkaian Lauk Sejuk Beku Foodzyla. ‘Confirm’ Si Dia Sayang!

Written by
|

“Isteri mana yang tidak sayang pada suami? Melainkan si suami ada berniat nak berkahwin lagi. Tak cukup satu katakan”

via GIPHY

Sebelum ini selalunya suami akan bicara manis tidak habis–habis memuji kecantikan kita tetapi sejak akhir-akhir ini kita perasan bahawa si suami pun dah jarang sekali bersikap romantis, mesti ada sebabnya bukan?

Tapi itulah, mungkin dek perubahan masa. Kadang-kadang selepas 5-10 tahun berkahwin dah kurang romantik. Masa bercinta dulu semuanya indah belaka, kentut pasangan yang busuk pun dikatakan wangi.

Justeru itu, isteri-isteri jangan terus membiarkan kasih sayang suami berkurangan.

Anda perlu buat sesuatu agar kasih dan sayang suami bertambah hangat kembali seperti waktu awal bercinta dahulu meskipun sudah lama berkahwin.

Nak menambat hati suami kembali bukan susah sangat pun, dengan adanya makanan berlauk sejuk beku jenama Foodzyla.

Cakap sahaja apa lauk kegemaran si suami, creamy butter chicken? Daging blackpepper? Patin masak tempoyak? Ayam masak merah? Rendang ayam? Rendang daging, Daging salai masak lemak? Ayam paprik? Ikan masin lemak nenas? Cencaru bakar belada? Jeli cendawan hitam lemak cili api dan banyak lagi dengan harga berpatutan.

Masa yang sesuai untuk menambat hati suami apabila dia pulang ke rumah kerana letih setelah seharian bekerja, pada waktu yang sama dia mesti lapar kan.

Sampai sahaja suami di rumah, kita sediakan makanan kegemaran dia dengan jenama Foodzyla dan hidangkan di atas meja makan. Hias cantik meja makan itu dengan sekuntum bunga mawar dan tulis sepucuk surat cinta pada suami dan letakkan di bawah pasu bunga.

via GIPHY

Di samping itu, semasa mengajak makan. Gunakan panggilan manja, cari panggilan yang paling disukainya.

via GIPHY

Jangan tunggu lagi, dapatkan sekarang makanan berlauk sejuk beku jenama Foodzyla. Pembelian boleh dibuat secara ‘online’ di bazaarKITA melalui aplikasi mudah alih THiJARI yang dibawakan oleh Zilzar Life.

THiJARI merupakan aplikasi rasmi Lembaga Tabung Haji, Malaysia. Muat turun sekarang secara percuma di Google Play atau App Store untuk menikmati pengalaman menarik membeli-belah di produk halal dan jenama lokal secara ‘online’.

 

 

Skip to toolbar