Tampil Anggun Dan Sopan Dengan Set Khimar Dari Aira Malaysia

Written by
|

Wanita amat sinonim dengan kecantikan manakala tudung merupakan pelengkap pakaian wanita Islam yang dituntut dalam ajaran untuk menutup aurat akhirnya ia menjadi sebahagian daripada gaya hidup mereka.

Jenama Aira Malaysia sememangnya menjadi pilihan kaum hawa di negara ini khususnya khimar.

Khimar adalah tudung yang labuh melepasi dada sama ada di bahagian depan atau belakang. Ia juga dikenali sebagai pakaian atas atau penutup kepala dan dada wanita.

Khimar ini direka khas khusus untuk wanita bertudung labuh serta hadir dengan warna pastel yang akan menyerlahkan lagi keanggunan si pemakai namun pada masa sama masih mengekalkan konsep kesederhanaan dan patuh syariah.

Kenapa ramai wanita memilih Aira Malaysia sebagai busana muslimah? Ini kerana ia memberi fokus  kepada pengeluaran selendang yang menutup aurat dan patuh syariah serta material penggunaan fabrik chiffon berkualiti tinggi untuk memberi keselesaan maksima kepada si pemakai.

Muat turun THiJARI sekarang dan dapatkan segera khimar jenama Aira Malaysia menerusi bazaarKITA.

Zilzar Life Sdn Bhd telah melancarkan portal  bazaarKITA yang merupakan platform membeli-belah atas talian pertama di Malaysia.

Pelbagai jenama-jenama produk tempatan yang berkualiti tinggi, patuh syariah dan halal diketengahkan untuk melengkapi gaya hidup muslim moden.

Inisiatif murni ini bertujuan untuk membantu jenama-jenama halal dan masyarakat muslim tempatan untuk memasarkan produk mereka dengan lebih luas melalui platform bazaarKITA. 

Justeri itu, pengguna dan pembeli boleh membeli produk berkualiti tinggi dan disahkan halal dengan mudah dan selamat tanpa perasaan ragu.

 

Skip to toolbar